Samsung Galaxy Note9 -puhelimen & V-Bucks-arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjänä toimii OSG Viestintä Oy, Itäinen Rantakatu 74 D, 20810 Turku.

 1. Kilpailuun voi osallistua 19.12–21.12.2018 klo 10.00 välisenä aikana. Kilpailuun voivat osallistua kaikki 18-vuotta täyttäneet luonnolliset Suomessa asuvat henkilöt. Alle 18-vuotta täyttäneet voivat osallistua kilpailuun vanhempien suostumuksella.

 2. Arvontaan voi osallistua Instagramissa. Arvontaan osallistuminen tapahtuu jättämällä kommentti Deatan Instagram-julkaisuun ja tagaamalla kommenttiin, kenelle palkinto halutaan antaa. Osallistumisaihetunnisteet ovat #GalaxyNote9 ja #Note9VBucks. Tunnuksia käyttämällä osallistuja hyväksyy nämä kilpailusäännöt.

 3. Arvonta suoritetaan Mikael “Deata” Hertellin toimesta 21.12.2018.

 4. Osallistuneiden kesken arvotaan yksi 1000 euron arvoinen Galaxy Note9 ja 2 kpl n. 100 euron arvoisia Fortnite Vbucks-lahjakortteja. Palkintoja ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinnot toimitetaan ainoastaan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen.

 5. Voittajille (3kpl) ilmoitetaan Deatan Instagram-sivulla vastaamalla voittajakommentteihin. Voittajien yhteystiedot pyydetään yksyityisviestillä.

 6. Kilpailun järjestäjän tai samaan konserniin kuuluvien yritysten työntekijät ja edustajat sekä

 7. heidän perheenjäsenensä tai työnsä puolesta tämän kilpailun kanssa tekemisissä olevat eivät voi osallistua kilpailuun.

 8. OSG Viestintä Oy sitoutuu maksamaan mahdolliset veroseuraamukset näissä virallisissa

  säännöissä ilmoitetusta palkinnosta.

 9. Kilpailu ei ole Facebookin järjestämä tai tukema.

 10. OSG Viestintä Oy varaa oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää kilpailun perustellusta syystä. Tällaisista muutoksista ilmoitetaan näissä ohjeissa.

 11. Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön.

 12. Lisätietoja: samsungpr@osg.fi