Hyvä viestintä kantautuu kauas

OSG Viestinnällä on ilo hoitaa noin 40 asiakkaan viestintää. Osa asiakkaistamme on ulkoistanut viestintänsä meille kokonaan, kun toisten kanssa työskentelemme projektiluontaisesti. Asiakassuhteemme ovat pitkiä. Yhdeksän asiakastamme kymmenestä on jatkanut yhteistyötä kanssamme yli viiden vuoden ajan.

CRAMO

Cramo

Mainio päivä työmaalla

Cramolla huomattiin, että tiukassa kilpailutilanteessa asiakaskokemuksen merkitys kasvaa entisestään. Syntyi Cramo Story -asiakaslupaus, jossa kiteytyy Cramon koko yrityskulttuuri.

OSG vastasi konseptin suunnittelusta, tuotannosta ja koordinoinnista kymmenen Cramo-maan käyttöön. Konseptin ansiosta Cramon Net Promoter Score nousi kaksinumeroisen luvun verran.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä.

Viestintätoimisto OSG Viestintä – Vaasan

Vaasan

Kanelipulla tekee hyvää

Vaasan lähti ensi kerran mukaan Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen.

OSG suunnitteli ja toteutti Vaasanin kanssa herkullisen pinkin kampanjan, joka puhui vakavasta asiasta lämpimästi pilke silmäkulmassa.

Kampanjan aikana Vaasan myi 700 000 roosapullaa ja lahjoitti yli 20 000 euroa keräykseen.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä.

Kansi_Sesonki_4_17_nelio.jpg

Turku Energia

Lisää lämpöä ja energiaa viestintään

Uudistimme yhdessä Turku Energian kanssa yrityksen asiakasviestinnän. Tuotamme sisältöjä turkulaisille tärkeän energiayhtiön kaikkiin viestinnän kanaviin aina sosiaalisesta mediasta asiakaslehteen asti.  

Yhteistyön tuloksena muun muassa sähköisten uutiskirjeiden avaus- ja tilaajamäärät ovat nousseet ja asiakkaat suhtautuvat viestintään entistäkin myönteisemmin.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä.

Jos passikuvasi on aivan näköisesi, olet matkan tarpeessa.
— Ralph L. Woods