Lähiapteekit

Sisällöntuotanto ja asiakaslehdet


Alkuasetelma


Lähiapteekit on apteekkarien omistama apteekkiketju. Apteekkarit ovat yksityisyrittäjiä, joten ketjun asiakaslehti ja yhteiset markkinointiaktiviteetit helpottavat apteekkien arkea. Lähiapteekit-ketjulla on noin 50 toimipistettä ympäri Suomen etelärannikolta Lappiin asti. Lähiapteekit haluavat huolehtia asiakkaidensa hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti.


Mitä teemme


Olemme julkaisseet Lähiapteekkien Lähiapteekkisi-asiakaslehteä ketjun perustamisesta asti. Ensimmäinen numero ilmestyi syksyllä 2019. Hyvinvoinnista ja terveysaiheista kertova julkaisu ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Lehden teemat ovat lähellä lukijoiden arkea, lehdestä löytää vinkkejä koko perheen hyvinvointiin lemmikkejä unohtamatta.


Tulokset


Lehti on odotettu tietopaketti, joka kannetaan postilaatikkoon tai sen voi napata mukaan apteekista. Artikkelit julkaistaan myös nettisivuilla. Lehden tarjoukset palvelevat hyvin asiakaskuntaa ja ilmestymisen jälkeen lehdessä esillä olleiden tuotteiden kysynnässä on selvää nousua. Lukijoilta saadun palautteen mukaan lehti on raikas ja monipuolinen.