TESI

Sisällöntuotanto


Alkuasetelma


Tesi on pääomasijoitusyhtiö, joka vauhdittaa suomalaisten yritysten kasvua rahastosijoittamisen ja suorien sijoitusten kautta. Tesillä oli tarve rohkaista yrityksiä kasvu-uralle, esitellä kansainvälisille sijoittajille suomalaisia yrityksiä, rahastoja ja pääomasijoitusmarkkinaa sekä tehdä läpinäkyväksi ja ymmärrettäväksi pääomasijoittajien toimintaa, tuloksia ja roolia.


Mitä teimme


Tesin ja OSG:n yhteistyönä syntynyt, kaksikielinen Dare to grow -verkkosivusto on suunnattu kasvuyrityksille, kansainvälisille sijoittajille sekä vaikuttajille. Sivusto sisältää uutisia, artikkeleja, blogeja, videoita ja podcasteja. Se tuo yhteen ihmisiä, ajatuksia ja ideoita. Julkaisemme lähes viikoittain tarinoita kasvusta ja kansainvälistymisestä, yrityselämän menestyksistä ja haasteista sekä ilmiöistä ja trendeistä. Sisällöntuotanto on hakukoneoptimoitua. Sivustolle ohjataan kävijöitä kohderyhmittäin räätälöidyillä uutiskirjeillä, sisältöjen some-jaoilla sekä hakusana- ja uudelleenmarkkinoinnilla. Tesin vuosikertomus ilmestyy kokonaan verkossa pääosin samoin toiminnallisuuksin.


Tulokset


Dare to Grow edustaa kohdennettua ja analytiikkaohjattua verkkoviestintää. Saamme jatkuvasti tietoa muun muassa siitä, mitkä sisällöt kiinnostavat eniten kutakin käyttäjäryhmää, ja käytämme tietoa sivuston kehittämisessä. Sivuston käyttäjämäärä kasvoi tammikuun 1 000 käyttäjästä joulukuun 8 000 käyttäjään. Sisällöt nousivat vuoden aikana hakutulossijainneissa ja orgaaninen liikenne sivustolle kasvoi. Kävijät viipyivät sivustolla keskimäärin noin 2,5 minuuttia.