Työminä rakentuu harjoittelussa

Parasta harkassa on ollut ehdottomasti työmatka. Ei pelkästään se, että Aurajoen rantaa pitkin ajaessa saa mahtavan piristeen ennen työpäivää, vaan jännitys siitä, mitä kaikkea päivä tuo tullessaan. Aika on hurahtanut täällä nopeasti. Eikä harkka ole varsinaisesti edes tuntunut harjoittelulta, vaan ihan oikealta työltä.

Työporukka on osaavaa ja mielenkiintoista: paljon erilaisia persoonia, jotka puhaltavat yhteen hiileen. Olen saanut työskentelyyn vapautta ja minuun on luotettu paljon. Toki saan tarvittaessa apua. Olen oppinut täällä paljon erilaisia taitoja, oman työminän rakentamista sekä ryhmissä ja asiakkaiden kanssa työskentelyä. Olen yllättynyt positiivisesti uusista asioista ja kohdannut myöskin paljon yllättäviäkin asioita. Oppiminen jatkuu varmasti vielä harkan loputtuakin, kun aikaa kertyy lisää ja saan heijastella ajanjaksoa taaksepäin.

Minusta on tuntunut, että teen oikeasti asioita, joilla voin vaikuttaa. Lisäksi saan työskennellä ihmisten kanssa, jotka tukevat tätä kasvua ja ovat esimerkkinä minulle.

Ainut miinus on se, että kesä loppui ja palasin takaisin kouluun. Haikein mielin jouduin jättämään tämän porukan, mutta onneksi kesiä vielä tulee. Kiitos OSG kaikesta, kesä oli unelmientäyteistä aikaa. Hymyjä ja haleja!

Aurora Johansson
Graafisen suunnittelun harjoittelija

Hae harjoitteluapaikkaa